„Левски“ дебне играч с 65 мача за националния отбор на Полша. Става дума за 29-годишния Дариуш Дудка, който през миналия сезон имаше договор с елитния испански Хетафе. Футболистът, който може да играе като десен и централен защитник и дефанзивен халф, в момента е свободен агент, пише „Меридиан Мач“.
 
Той е разтрогнал договора си с Леванте преди 20 август, което му позволява да премине в „Левски“, въпреки че трансферният прозорец е затворен. „Сините“ вече са направили оферта на Дудка, който в момента обмисля няколко предложения.
 
Към днешна дата универсалният футболист опитва да възроди кариерата си след тежка контузия, която го извади от терените за повече от година. Заради травмата Леванте прекрати договора на полския национал. Дудка в момента поддържа форма с втория отбор на Лех. Клубът от Познан също иска да подпише с футболиста.
 
През кариерата си Дариуш Дудка е играл за Амика (Вронки), Висла (Краков), Оксер и Леванте. Както е известно „Левски“ търси десен защитник. „Сините“ вече се провалиха в опитите да вземат Юркас Сейтаридис, Паскал Шимбонда и Софиан Шахед.