ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на Левски за пореден път демонстрира смелостта да предприема големи сделки, въпреки че клубът е поставен под мониторинг и има финансови задължения.

„Сините“ внесоха заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион „Георги Аспарухов“. Това е първа стъпка по изграждане на нов стадион.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Факти, които означават, че на „Герена“ не се притесняват от задълженията си. Всъщност, наскоро от Левски се похвалиха, че дълговете към държавата започват да намаляват все повече и повече..

Съобщението в сайта на Левски:

"Скъпи левскари,

На 29.02.2024 година (четвъртък),  чрез целево създаденото проектно дружество „Стадион Георги Аспарухов“ ЕАД, ПФК „Левски“ АД  внесе официално до Областна администрация София и Министерство на младежта и спорта, заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион „Георги Аспарухов“.

В изпълнение на изискванията на Закона, на вниманието на отговорните институции, бе предоставена инвестиционна програма, съпътстваща искането на ПФК „Левски“ за придобиване на всички права да инвестира и управлява стадиона дългосрочно.

Вярваме, че екипът ни направи първата и най-важна стъпка по пътя към изграждането на нов дом на нашия любим клуб. Мотивация и отговорност е да следваме верния път заедно – всички ние, в името на „Левски

 С уважение: ПФК „Левски“.