Психоложката на Левски професор Татяна Янчева най-вероятно ще бъде освободена от клуба. Според източници от „Герена" в момента тя не изпълнява функциите си, защоето е спрян достъпът и до клуба. Специалистката за първи път от много години няма да пътува с отбора по време на дългите подготовки.
Мениджърът Георги Иванов е ограничил контактите на Янчева с футболистите. Играчите вече не са задължени да ходят при професорката, нито пък тя има право да търси контакт с тях. Гонзо не е забранил на футболистите да ходят при психоложката, ако те искат това, пише “Меридиан мач”. Желаещи обаче нямало.

Отделно от това изпълнителният директор на „сините" Константин Баждеков е вдигнал мерника на Татяна Янчева заради високата й заплата. Финансистът иска да я освободи в крак с програмата на „Герена" за намаляване на разходите.

Татяна Янчева дойде в Левски по времето на Станимир Стоилов и Наско Сираков, като тогава назначаването й беше прието като новаторско решение. След това няколко клуба решиха да подражават на Левски и си назначиха психолог, но впоследствие го премахнаха и към днешна дата „сините" са единственият клуб с подобен специалист./БЛИЦ