Сектор "Б" от стадион "Георги Аспарухов" може да бъде съборен и изграден наново още през следващия футболен сезон. Без съгласието на феновете на клуба обаче е невъзможно това да се случи. За целта ще бъдат проведени редица дискусии със запалянковците. Те вече заявиха, че до подобен ход може да се стигне единствено ако бъде гарантирано, че "сините" разполагат с достатъчно средства за това.

По предварителни разчети южната трибуна ще бъде доста по-евтина от централната, защото в нея няма да има много помещения, феновете обаче се опасяват, че при срутване строителството й може да се забави много. Това вече се случи със Сектор „А". Той трябваше да бъде готов още през месец май 2014 година по случай вековния юбилей на клуба. А стана така, че ще бъде отворен близо две години по-късно, пише "Тема Спорт".

Сега новият сектор ще бъде открит, без да има козирка. Покриването на трибуната остава сложен процес, а от Левски избягват да говорят много за него.

При събаряне на Сектор „Б" и строеж на нов ще се отвори място за построяването на един или два терена, които ще бъдат използвани от школата на клуба. От "Герена" вече анонсираха, че добри новини относно подобряване на материалната база на академията ще има през месец септември. Дотогава може да има решение и за продължаване на поетапната реконструкция на стадион "Георги Аспарухов".

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!