Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед. Ганайското крило е съвсем близо до завръщане в бившия си отбор Хекен, пише „Тема Спорт“.

26-годишният футболист вече е в Швеция и вчера посети клубната база, за да наблюдава тренировка на отбора. Хекен публикува снимка на Мохамед на профила си в „Инстаграм“, която беше придружена с коментар: „На посещение днес“.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Левски ще претърпи сериозна загуба от раздялата с ганаеца. Той беше привлечен през миналото лято, а за правата му бяха платени 350 000 евро. Сега обаче от „Герена“ ще вземат максимум 100 000. Това означава, че "сините" ще загубят 250 000 евро или около половин милион лева.

В същото време друг разочаровал на „Герена“ също повече няма да играе за Левски, пише „Меридиан Мач“. Франко Мазурек няма да се появи на сбора в понеделник, след като се е разбрал с шефовете да разтрогне по взаимно съгласие. Това е отлична новина за "сините", които от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му плащат неустойка. Надеждите са, че същото ще се получи и със Стайн Спиерингс, но е по-вероятно той да настоява за обезщетение.