Спортно техническото ръководство на “Левски” иска да привлече на “Герена” юношеския национал Лъчезар Ангелов от Спартак (Пд). Интересното е, че 17-годишният халф е поканен на проби и в холандския гранд ПСВ Айндховен, където се подвизава българския национал Станислав Манолев.

“Лъчезар ще премине в “Левски”, тъй като е със статут на аматьор. Спартак (Пд) ще получи за трансфера това, което му се полага от таблицата, одобрена от УЕФА. Не ощетяваме никого, а просто искаме да развием таланта му, което смятаме, че може да стане в клуб с възможностите на “Левски””, заяви пред “Тема Спорт” дясната ръка на мениджъра Емил Данчев – Петър Миладинов.

“Бях на пробен период в Бон, а след това минах тестове и в Кьолн. В Германия ме заведе бившият футболист на “Ботев” и Дунав Мариян Тодоров. На 28 юни имам покана за проби и в ПСВ Айндховен. Радвам се, че има интерес към мен”, пък сподели самият Лъчезар Ангелов.

Лично старши треньорът на “Левски” Георги Иванов настоява да привлече на “Герена” Ангелов, след като го е гледал в някои мачове на юношите през миналия сезон. /БЛИЦ