Левски и ЦСКА-София са пред нова битка. Този път тя не е на терена, а за футболист. "Сините" и "червените" проявяват засилен интерес към национала Иван Иванов.

Юношата на Пирин Благоевград е пред напускане на "Панитинайкос" като свободен агент. Той не влиза в плановете на треньорския щаб на гръцкия гранд, поради което ще потърси развитие в друг отбор. Освен това Иванов може да разтрогне по вина на клуба, предаде "Бъглария днес". Причината е, че е получил само 1 заплата в последните 5 месеца. Грандът от Атина плаща избирателно и доста футболисти тренират и играят за здраве за сметка на други, които редовно си прибират възнаграждениятаь пише struma.com.

28-годишният Иванов изигра 19 мача за ПАО, в които успя да се разпише веднъж. Той премина в гръцкия гранд през лятото от Локомотив (Пд). Преди това защитникът не игра близо две години заради тежки контузии.

Левски и ЦСКА-София вече са влезли в контакт с мениджърите на Русия, за да разберат каква е ситуацията около него. Очаква се тези дни той да разтрогне с Панатинайкос и след това е свободен да преговаря с други отбори. Въпреки мерака на "сините" и на тима от "Българска армия" защитникът ще изчаква първо оферти от чужбина.

Интерес към него има от Турция. Предложенията оттам са две. Едната от тях е свързана с трансфер в Газиантепспор, където преди време игра друг национал и настоящ нападател на Спартак (Москва) - Ивелин Попов.

Според медиите в южната ни съседка последният в класирането на Суперлигата тим е готов да хвърли сериозна сума, за да се пребори за оставане в елита. В момента Газиантепспор е на дъното с 11 точки, на 5 от безопасната зона.

Заговори се, че Иванов може да се завърне и в Локомотив (Пловдив), където минава за любимец на собственика Христо Крушарски.

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017