От 21 до 23 май юношите младша-възраст на Левски (родени 1993 година) ще вземат участие за втора поредна година в силния международен турнир в град Фоча (Босна и Херцеговина). Освен "сините" в надпреварата ще се включат и отборите на Будучност (Черна гора), Цървена звезда (Сърбия), Олимпия (Словения), Загреб (Хърватия), Нюкасъл (Англия), Сараево (Босна и Херцеговина) и Сутиеска (Босна и Херцеговина).

В първата си среща на 21 май възпитаниците на Николай Митов ще се изправят срещу Сутиеска. При успех, Левски ще играе с победителя от двубоя Загреб - Будучност. Миналата година "сините" завършиха на второ място в турнира, след като на финала загубиха от Нюкасъл с 1:4.

В същото време, възпитаниците на Николай Митов победиха като гости Берое с 4:1 (голове на Янко Ангелов, Тодор Чаворски, Димитър Байдаков и Николай Иванов) в среща от първенството на Елитната юношеска група и два кръга преди края продължават да водят в класирането.

Юношите старша-възраст (набор 1991 г.) на Левски пък посрещат утре от 17:00 часа на "Герена" Струмска слава в 1/16-финална среща-реванш за Републиканско първенство. В Радомир преди седмица "сините" победиха с 1:0. /БЛИЦ