Мениджърът Лъчезар Танев е намерил купувачи за двама от титулярите на Левски. Това са клиентите му Николай Димитров-Хичо и Георги Сърмов, пише в. “Меридиан Мач”. Двамата най-вероятно ще бъдат продадени през лятната пауза.

Според източници на изданието от “Герена” Танев все още не е разкрил на ръководството на “сините” имената на отборите, но предложените пари за двамата задоволяват изискванията на клуба.

Както е известно, политиката на “Герена” към днешна дата е да се задържат футболисти, независимо от статута им в клуба, при добра оферта. Знае се, че към Сърмов има заявен интерес от страна на Легия (Варшава).

Междувременно стана ясно, че Левски е вкарал в трансферната листа и Жоазиньо. Той се превърна в резерва в схемата на Георги Иванов-Гонзо и от “Герена” са разрешили на всички агенти, с които клубът работи, да търсят отбор на Жо.

“Сините” дори вече са набелязали негов вероятен заместник. Това е нападателят на Монтана Луис Едуардо. Бразилецът обаче е резервен вариант и ще премине на “Герена” само ако пропаднат трансферите на други харесани от Левски футболисти./БЛИЦ