Бившият защитник на националния отбор от поколението на Четвъртите в света Петър Хубчев е поредният вариант за треньор на “Левски” от следващия сезон. Трескавото търсене на заместник на Ясен Петров на “Герена” е стигнало до избирането от два варианта – Хубчев или специалист от чужбина, твърди “Тема Спорт”.
 
Според изданието актуалният напоследък Димитър Димитров-Херо не планирал да поеме “сините”. Херо в момента е начело на изпадналия във финансова криза саудитски Ал Кадисия, но има супероферта от петия в класирането на страната Ал Итифак.
 
Илиан Илиев също бе сочен като вариант за заместник на Ясен Петров в “Левски”. Наставникът на “Берое” не иска да работи с настоящия спортен директор на “сините” Георги Иванов. След вчерашната победа на Берое с 2:0 над Миньор (Перник) Илиев заяви, че няма оферта от “Герена”.
 
За работа в България не иска да чуе и Николай Костов, който доскоро бе треньор на Металург (Донецк). Костов, бивш футболист на “Левски”, твърди, че у нас няма добри условия за футбол. Българският манталитет също го спирал. В момента той преговаря с кипърски клуб./БЛИЦ