Левски е набелязал общо петима вратари, един от които ще заеме мястото на Георги Петков. Издънилият се в няколко мача напоследък Петков отпада твърдо от бъдещите планове на “сините” и в момента се търси отбор, който да го купи.

Трима от избраниците на Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров са от "А" група. Става въпрос за младия вратар на Видима Пламен Илиев, Благой Макенджиев от Пирин и Боян Пейков от Локо (Сф). И за тримата ще трябва да се водят преговори и да се плащат пари, тъй като имат действащи договори с клубовете си.

Другите два варианта са от чужбина. Мениджърският екип Петьо Заберски - Николай Жейнов, който се справи отлично с лятната селекция, е препоръчал два варианта от чужбина. Единият от набелязаните от тях вратари е французин, другият е учен да пази в Холандия, пише "7 дни спорт".

На “Герена” се заговори и за смяна на треньора на вратарите Руслан Михайлов с Валентин Захариев от Славия. На този етап това няма как да стане, твърдят на “Овча купел”. Самият Захариев нямал голямо желание да се връща в Левски, а президентът на “белите” Венци Стефанов също не искал да се разделя със специалиста./БЛИЦ