"Града на греха", както наричат "Син Сити", се оказа мястото, в което ръководство, футболисти и фенове на Левски поляха победата над ФК Баку с 2:0 в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, пише "Меридиан Мач". Култовата дискотека, която е редовен домакин на подобни празненства, беше "взривена" от радостта на "сините", които с този успех си гарантираха минимум още 8 мача в европейските клубни турнири.

Шампионите се справиха подобаващо с "тежката задача" на дансинга в поп-фолк частта от нощния клуб. Поздравите и пожеланията за нов пробив в Шампионската лига пък не спираха да ехтят от страна на диджея. Естествено човекът, който обра най-много овации от всички, бе Дарко Тасевски. Халфът имаше решителен принос за победата, след като се отчете с две асистенции. Поздрави получиха и голмайсторите Христо Йовов и Георги Христов, както и наставникът на Левски Ратко Достанич.

Все пак футболистите запазиха благоприличие, като не прекалиха с почерпките и още около 1 часа започнаха да се разотиват, тъй като в събота имат мач от родното първенство срещу Ботев (Пловдив). /БЛИЦ