Левски е изпуснал да вземе Питър Макрилос за 2000 евро. Атакуващият халф се присъедини към Славия през зимната пауза на миналия сезон и бързо се превърна в звездата на "белите". Преди да приеме офертата на клуба от "Овча купел", той е бил предложен на Левски, но "сините" игнорирали идеята Макрилос да играе на "Герена", пише "Мач Телеграф".

Те били чинно информирани, че австралиецът е готов да играе в тима за заплата от 2000 евро, но и това не възбудило интереса на спортно-техническото ръководство на Левски. По това време треньор на "сините" беше Славиша Стоянович, а негова дясна ръка - Живко Миланов.

Припомняме, че Питър Макрилос заби цели 7 гола през пролетта в efbet Лига. Отделно той вкара и във вратата на "сините" в турнира за купата на България, което доведе до загуба за Левски с 1:2 и отпадане. Сега "белите" се радват на присъствието на халфа в тима си и вероятно скоро ще спечелят няколкостотин хиляди евро от продажбата му.

Интересно е да се спомене, че настоящият треньор на ЦСКА Любо Пенев искал много Макрилос. Това е станало, докато Ел Голеадор водеше Царско село. Столичният клуб обаче също отказал да плаща 2000 евро за заплата на австралиеца.