“Левски” купи младежкия национал на Черна гора от Анортозис Марко Видович. “Сините” ще платят за 22-годишния ляв бек 50 000 евро за трансфера, а той ще подпише договор за 2,5 години. Черногорецът ще се появи на "Герена" в събота или неделя, за да парафира контракта си.

5.jpgМарко Видович (с белия екип) има три мача за младежкия национален отбор на Черна гора. Започнал е кариерата си в Будучност (Подгорица), а преминава в Анортозис в началото на 2010 година. За трансфера настоява тогавашният наставник на кипърския гранд и бивш треньор на “Левски” Славолюб Муслин.

Защитникът е препоръчан на “Левски” от новия треньор на Анортозис Станимир Стоилов, пише "Меридиан Мач". Българският специалист разполага с по-опитен играч на поста ляв защитник и предложил Видович на “сините”. “Той е отличен футболист, който ще свърши работа на “Левски”. Видович е много агресивен и е с подчертан вкус към атаката”, коментира Мъри.

Защитникът ще се конкурира за лявата зона на отбраната на “сините” с Веселин Минев. Калин Щърков почти сигурно при това положение ще бъде преотстъпен на друг отбор в “А” група, като това вероятно ще бъде Видима-Раковски./БЛИЦ