Ръководството на Левски излезе с официална декларация във връзка с появило се в медийното пространство скандално видео в YouTube. На кадрите доскорошният капитан на "сините" Иван Горанов танцуват на песента на Ед Шийрън - "Shape of You", с двама свои приятели, като има неприлични сцени.

От "Герена" взеха отношение по случая и инфомираха, че Горанов ще получи наказание.

Позицията на ПФК Левски относно Иван Горанов:

Левскари,

Днес станахме свидетели на жалък опит за провокация преди съботната среща срещу ЦСКА. В много удобен момент „доброжелатели“ разпространиха клип на футболиста на Левски Иван Горанов отпреди повече от 2 години. Ясно е, че поведението на Иван на кадрите е недопустимо. За професионален футболист със сигурност, а за играч на любимия Левски е направо немислимо да се държи по този начин и никакви извинения в стил „грешките на младостта“ не са валидни. 

Ръководството на Левски осъжда подобно поведение и ще проведе сериозен разговор с Горанов, след който ще прецени какво наказание да му наложи.

Ръководството на ПФК Левски застава твърдо зад Иван Горанов и вярва, че той има нужните качества да защитава цветовете на клуба и да бъде пример за подражание на подрастващите.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019