Ръководството на Левски натовари мениджър със задачата на търси качествени бекове за лятната селекция на тима, научи БЛИЦ СПОРТ. Единият от собствениците на тима - Иво Тонев, е провел разговор с импресариото Валид Бученафа, като основната тема е била намирането на крайни бранители.

Тонев е в близки отношения с Бученафа, който заедно с Майез Мустафа, бе в основата на зимната селекция на Левски. Двамата са обсъдили какви точно ще бъдат изискванията за бъдещите попълнения на тима.

Левски има нужда от крайни бранители и по двата фланга на защитата. Вдясно единственият играч е Сашо Александров. Когато той не играе, на позицията е връщан Роман Прохазка, който по принцип е халф. Ситуацията на левия бек е сходна. Единствената опция е Веселин Минев, който обаче е на преклонна футболна възраст. "Сините" имат вариант с Мики Орачев, но той все по-често е използван като крило, където е и по-удобната за него позиция.

Ръководството на Левски иска селекцията за атака на групите на Лига Европа да бъде завършена още преди старта на подготовката. Независимо дали начело на тима ще остане Стойчо Стоев или ще бъде назначен нов треньор, шефовете държат селекцията да бъде бързо завършена.

Спортният директор Георги Иванов-Гонзо, който също не е сигурен за бъдещето си в клуба, е дал подобни указания за намиране на бекове на Майез Мустафа, с когото е в добри отношения.

Основната цел на Левски за ново попълнение обаче не е от чужбина, а от "А" група. Става дума за десния бек на Берое Атанас Зехиров.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!