Левски - Черно море е най-интересната двойка в 1/8-финалите за Купата на България. "Сините" нямаха късмет при жребия, който беше изтеглен в Национална футболна база "Бояна".

Тимът на Петър Хубчев ще домакинства на "моряците", които в последните години се превърнаха в кошмар за Левски. Именно отборът на Илиан Илиев елиминира "сините" на 1/8-финалите миналия сезон след победа с дузпи във Варна. 

Левски определено нямаше късмет при жребия, предвид факта, че можеше да се падне с далеч по-леки съперници - Ботев (Гълъбово), Кариана (Ерден) и Литекс, например. 

Жребият отреди ЦСКА да гостува на Арда (Кърджали). Президентът на новака в efbet Лига Петър Пешев сам изтегли листчето с името на "армейците" за съперник на отбора си.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Шампионът Лудогорец ще гостува на Септември (София), а актуалният носител на трофея Локомотив (Пловдив) ще е домакин на Литекс.

Мачовете от 1/8-финалите ще се състоят на 29, 30 и 31 октомври. Ще се проведат между двата тура на местните избори у нас. Първият от тях е на 27 октомври, а евентуалните балотажи - на 3 ноември. 

Победителят ще бъде определен в един двубой. При равенство в редовното време следват продължения и евентуално дузпи.

ДВОЙКИТЕ ЗА 1/8-ФИНАЛИТЕ:

Ботев (Гълъбово) - Витоша (Бистрица)

Арда (Кърджали) - ЦСКА 

Славия - Ботев (Пловдив)

Септември (София) - Лудогорец

Левски - Черно море

Локомотив (Пловдив) - Литекс

Ботев (Враца) - Кариана (Ерден)

Берое - ЦСКА 1948


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020