„Левски“ ще отвори обособен семеен блок за предстоящия домакински мач с Монтана от 5 кръг на „А“ група. Двубоят е в събота (15 август) от 20:00 часа. Решението за отварянето на специалния блок е взето след среща между представители на клуба, Националния клуб на привържениците и тръст „Синя България“.
 
Така клубът дава възможност на лицата под 14 годишна възраст да посетят мач със своите близки безплатно. Децата ще могат да влязат само с придружител, попълнена декларация за придружител и билет с нулева стойност.
 
Придружителят трябва да си закупи редовен билет и задължително да носи със себе си документ за самоличност, за да попълни декларацията в два екземпляра, които да послужат първо пред представител на полицията и второ пред служител на охранителната фирма на входа на сектор „В”. Декларации ще има на място на касите и подстъпите към стадиона.
 
Пропуски за „семейния блок” ще бъдат издавани на касата на стадион „Георги Аспарухов”, разположена откъм булевард „Владимир Вазов”. Тя ще бъде отворена след 14:00 часа в деня на мача. Всеки възрастен ще може да придружава до две деца на възраст до 14 години. Пропусквателният режим за „семейния блок” ще се извършва през вход 10 на сектор „В”.
 
Лица под 14 годишна възраст с придружител, попълнена декларация и нулев билет ще могат да влизат и в сектор „Б”. За лицата под 7 годишна възраст е необходимо единствено наличието на придружител и попълнена декларация в два екземпляра.
 
„Левски“ и „Ticketpro“ стартират от сряда (12 август), продажбата на билети за предстоящия домакински мач с Монтана. Привържениците ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на „Ticketpro“.
 
ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА С МОНТАНА
Сектор „Б“ – 7 лв.
Сектор „В“ - 12 лв.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015