От Левски се обърнаха към привържениците си със съобщение как ще протекат празненствата по случай 108-годишнината на клуба, която ще се чества утре.

"Левскари, на 24 май, вторник от 10:00 часа ръководството, деца от Академия Левски, ветерани, служители на ПФК Левски, както и привърженици на "сините" ще поднесат венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София.

По повод празника мажоритарният собственик Наско Сираков ще произнесе реч, а символичната церемония ще постави началото на целодневната програма по повод рождения ден на любимия клуб.

Под названието „108 години Левски“ събитието на могилката ще е отправна точка за множеството изненади, които се подготвят за „сините“ привърженици на стадион „Георги Аспарухов“.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща между отборите „Синя приказка I“ - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до четвъртфинал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България на 15 май.  Билети за "108 години Левски" може да вземете от ТУК: https://bit.ly/38CEuyU", написаха от клуба на фейсбук страницата си.