Левски отказа да се раздели с една от най-апетитните си хапки - Юсуф Рабех, пише в днешния си брой “Стандарт”. "Сините" са получили оферти от няколко отбора за мароканеца, но отговорът им е - не. На "Герена" смятат, че трудно могат да намерят качествен заместник на защитника за предстоящия щурм на Шампионската лига. В отбора твърдо остава и сънародника му Шакиб Бензукан. Той ще бъде алтернатива на Живко Миланов. Зетят на Борислав Михайлов е на път да се раздели с Левски и да търси ново предизвикателство в чужбина. Националът постигна почти всичко със "синия" екип. Най-сериозен интерес към него проявява Киево. За сметка на Рабех и Бензукан шампионите почти сигурно ще се разделят със сънародника им Рашид Тиберканин, който рядко влизаше в игра.

На "Герена" отново потвърдиха, че не проявяват интерес към играчи на Пирин. Левски нямат намерение да наддават с ЦСКА за Спас Делев. "Как да вземем футболисти от този отбор, след като му правим равен с юношите", отсякоха шампионите. По този начин стоят нещата и с доста от останалите имена от "А" група, които се спрягат за "сините".
Играчите, които взеха участие в мача с Пирин пък ще се отбият днес до клубната каса. Там те ще получат премиите си за точката, която спечелиха./БЛИЦ