Левски ще отвори само една каса днес по обяд, когато стартира продажбата на билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор. Двубоят е в четвъртък (21 юли) от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Двата тима направиха нулево равенство в първата среща през миналата седмица.

Интересът на феновете към мача е огромен и веднага след мача в Словения започнаха да питат кога ще бъдат пуснати в продажба билетите. В събота клубът даде отговор на този въпрос и обяви цените на билетите.

Първоначално днес на „Герена“ ще отвори само една каса и заради огромния интерес се очаква опашка. Управата на „сините“ е готова да отпечата 17 000 билета, колкото е горе-долу капацитета на стадиона без сектор „Г“. Първоначално обаче ще бъде пусната в продажба по-малка бройка.

Феновете имат още две опции да се сдобият с пропуски за мача с Марибор. Те могат да си закупят билети чрез пунктовете на „Тикетпро“ или чрез абонаментна карта за новия сезон, която ще важи не само за двубоя със словенския тим, но и за евентуалното участие на Левски в третия квалификационен кръг при отстраняване на Марибор.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа