Поредният нападател, в който се прицели Левски за евентуален заместник на контузения Георги Иванов, е Тодор Колев, твърди "Меридиан Мач". Голаджията в момента тренира със Славия, след като се върна от израелския Апоел (Кирят Шмона), където бе преотстъпен. "Сините" вече усилено търсят нов вариант, за да подсилят атаката си, след като Димитър Макриев все още не е дал съгласие да се върне на "Герена", а и Георги Христов е с травма от вчера.

Тодор Колев премина в Славия през 2005г. именно от Левски. Ако сега "сините" успеят да го вземат, почти сигурно ще е за срок от 1 година под наем.

Капитанът на Локо (Пд) Димитър Илиев също е сред вариантите за заместник на контузения лидер, пише още вестникът. Интересът на първия български тим, участвал в груповата фаза на Шампионската лига към младока, датира още от април. Не е изключено, ако сделката между двете страни стане факт, към Локо (Пд) да поеме Мариян Огнянов или някой друг от младите нападатели на „сините", които трудно ще успеят да се преборят за титулярно място на „Герена"./БЛИЦ