Тодор Батков постави условие на тандема Георги Иванов – Ратко Достанич да постигне задължителна победа над ЦСКА в неделя, пише в. “Тема Спорт”. За мача с Виляреал тази вечер примамливо ще бъде и поражение с по-малък резултат.

За целта се очаква в мача с испанците като титуляр да започне изпадналият в немилост Дарко Тасевски, докато Христо Йовов ще бъде оставен да почива с оглед запазването му за Вечното дерби.

След загубата от Локомотив (София) напрежението на “Герена” се покачи до краен предел и то може да бъде овладяно само с победа над вечния съперник.

Днес към тима в Испания ще се присъедини и собственикът на клуба Тодор Батков. Вчера името му фигурираше в списъка на аерогара “София” с групата на заминаващите, но адвокатът остана в София.

Тази вече обаче той със сигурност ще присъства на трибуните на “Ел Мадригал”. След края на срещата босът ще проведе сериозен разговор със спортно-техническия щаб за ситуацията в отбора на Левски преди решителното за шампионската титла дерби с ЦСКА./БЛИЦ