ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски е отрязал категорично унгарския Фехервар за трансфер на Андриан Краев. Маджарите са поискали да привлекат национала под наем до края на сезона, а освен това ще плащат пълната заплата на халфа до края на договора му със „сините“, който изтича през лятото.

Още на 5 януари БЛИЦ първи писа, че Фехервар е подновил интереса си към Андриан Краев и се очаква да направи предложение до Левски. Както е известно, през миналия февруари Наско Сираков върна оферта на унгарците от 600 000 евро за национала. Тогава мажоритарният собственик поиска един милион евро.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

На „Герена“ са били твърди в позицията си, че няма да направят сделка за 24-годишния халф при предложените условия. „Сините“ държат да продадат футболиста. Поставената трансферна цена е 200 000 евро и тя няма да бъде намалена повече.

Както е известно, Андриан Краев отказа да продължи договора си с Левски. В резултат на това той беше натирен от първия отбор и води тренировки в България с дубъла на „сините“. Номер 8, с който халфът играеше през есента, беше даден на новото попълнение Карлос Охене.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024