Левски ще проведе поредното издание на инициативата „Учи с Левски“. Събитието ще се проведе на 11 март (събота) и ще бъде част от празненствата за 60-годишнината от първия домакински мач на клуба на стадион „Георги Аспарухов“.

Непосредствено преди мача на „Герена“ срещу Ботев (Враца) изпълнителният директор Ивайло Ивков и уредникът на клубния музай Петър Димитров ще разкажат на децата за големите играчи, оставили ни незабравими спомени на „Герена“, за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух.

В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Билал Бари. Както е известно, французинът се възстановява след претърпяна операция и вече дълго време е извън игра.

Събитието е насочено към деца до 14-годишна възраст. То ще започне на 11 март в 15:00 часа пред паметника на Георги Аспарухов пред сектор „А“ на „Герена“, където служители на Левски и талисманът Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители.