Мащабната лятна селекция на Левски, която беше анонсирана от мажоритарния акционер Наско Сираков, ще бъде невиждана по мащабите си за последните пет години на „Герена“. За привличането на нови футболисти „сините“ са приготвили повече от 1 милион лева.

Подобна сума не е давана от клуба за попълнения от сезон 2019/20, когато собственик на клуба беше Васил Божков. Очаква се селекцията да бъде финансирана със сумите, които ще бъдат получени от предстоящите трансфери на Рикардиньо и Хосе Кордоба.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

През миналата седмица Наско Сираков обяви, че през следващия месец на „Герена“ ще бъдат привлечени поне пет нови попълнения. Той отчете, че заради продажбата на основни футболисти през зимата съставът на Николай Костов е бил сериозно оголен и това се видя ясно в трите поредни загуби в последните мачове на „сините“.

Очаква се селекцията на Левски да доведе до попълнения във всички линии на отбора – от вратаря до върха на атаката. В клуба вече има набелязани бразилски футболисти. Помощник-треньорът Красимир Петров беше на скаутска мисия в южноамериканската държава преди няколко седмици.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!