Левски може да направи още един изходящ трансфер на важен футболист, след като през тази седмица Давиде Мариани беше продаден на Шабаб Ал Ахли от Дубай.

Втородивизионният италиански Фрозиноне е набелязал нападателя на „сините“ Станислав Костов, пише ciociariaoggi.it. Националът е направил впечатление с факта, че стана голмайстор на българското първенство през миналия сезон.

27-годишният таран на „сините“ е вариант за Фрозиноне за заместник на Даниел Чиофани, който е пред трансфер в Кремонезе. Друга опция е Дженаро Тутино. Той е собственост на Наполи, но през последния сезон игра под наем Козенца.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Освен това треньорът на Фрозиноне Алесандро Неста може да остане и без още двама нападатели Лука Паганини и Камило Чиано, както и без халфа Раман Чибсах.

Така „канарчетата“ от „Стадио Бенито Стирпе“ със сигурност ще се нуждаят от подсилване в предни позиции. Това означава, че трансфер на Костов в Италия няма да е невъзможен.

Фрозиноне изпадна от Серия „А“ през миналия сезон. Тимът е известен у нас с факта, че през сезон 2015/16 за отбора игра националът Александър Тонев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020