Левски ще се опита да продаде двама футболиста в саудитския тим Ал Кадисия, пишат в днешните си броеве “7 дни спорт”, “Тема Спорт” и “Меридиан Мач”. За трансфер при него са гласени мароканецът Юсеф Рабех и бразилецът Зе Соарес. През миналата седмица начело на тима застана българският треньор Димитър Димитров-Херо.

“Сините” опитват всичко възможно да продадат някои от футболистите си, за да разполагат с пари за следващата година. На този етап трансферът не изглежда много вероятен, тъй като Левски разчита да вземе над 1 млн. евро за двамата. Въпреки това ситуацията би могла да се развие в положителна посока. Като треньор на руския Амкар Херо вече направи един трансфер от Левски, като привлече там Жеан Карлош.

В същото време агентът Мирчо Димитров съобщи, че Зе Соарес и Дарко Тасевски може да напуснат клуба в посока Русия или Украйна. Той допълни, че има възможност Металург (Донецк) да поднови интереса си към бразилеца, въпреки че преди две седмици трансферът му при украинците пропадна./БЛИЦ