Левски продаде Николай Димитров и Георги Сърмов в Турция. Двамата играчи подписаха петгодишни договори с Касъмпаша, а "сините" ще приберат 1,3 милиона евро от сделката. Отборът от Истанбул завърши на 11-ото място този сезон, а както е известно, снощи шампион на Турция стана Бурсаспор с Димитър Иванков.

Преговорите протекоха днес и завършиха с щастлив край. С Хичо и Сърмов бе и Несим Нешадов, който е спомогнал за осъществяването на сделката. Бившият играч на Локо (Пловдив) и Литекс призна, че всичко вече е уточнено. Остава утре дуетът от "Герена" да премине последни медицински прегледи в новия си отбор.

"Не мога да коментирам сумата, но офертата е много добра за Левски. Утре ще представят момчетата пред местните журналисти. Ще се постараем те да вземат номерата, с които играеха в Левски - 8 и 24", сподели пред "Гонг" по телефона от Турция мениджърът Несим Нешадов.

Припомняме, че тази сутрин Хичо и Сърмов пристигнаха в Турция, за да бъде финализирана трансферната сделка. Очаква се Левски да прибере повече от прилична сума, която да подобри финансовото състояние на "сините". /БЛИЦ