Един от най-важните играчи на Левски може да напусне отбора през тази зима. „Сините“ най-вероятно ще се разделят с голмайстора си Станислав Костов, пише „Меридиан Мач“. Националът предизвика интерес от чужбина, след като вкара 16 гола през есенния дял на шампионата и е сред водещите реализатори в Европа към този момент.

В последните мачове юношата на Пирин не успя да се разпише, тъй като стана жертва на слабите изяви на целия отбор. На “Герена” се надяват да вземат поне 500 000 евро и в момента събират оферти, за да изберат най-подходящата. Самият Костов ще трябва да избере най-подходящото място, където да отиде. Той беше наблюдаван от скаути на Андерлехт, но засега белгийците изчакват.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В Левски се надяват с парите от трансфера му да направят селекция през зимата. Така стана през лятото на 2017 година, когато с парите от трансферите на Мехди Бурабия и Божидар Краев беше финансирано привличането на Габриел Обертан, Жорди Гомес и Холмар Ейолофсон. В момента Костов е един от най-конвертируемите играчи на Левски, наред с Габриел Обертан.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019