Един от любимците на публиката на Левски - Владимир Гаджев, ще бъде продаден в чужбина след края на сезона, твърди "Тема спорт".
 
За халфа на “сините” е пристигнала оферта от гръцки отбор, която е одобрена от собственика на клуба Тодор Батков и спортния директор Георги Иванов.
 
Трансфеът е въпрос на време, тъй като двата клуба вече са уточнили параметрите на сделката. Името на клуба се пази в тайна, но според запознати става дума за отбор от Топ 6 на гръцкото първенство.
 
Още през ноември емисари на въпросния тим са наблюдавали Гаджев на живо в мача от Лига Европа срещу Лил, в който вторият капитан на “Левски” отбеляза страхотен гол от далечна дистанция при равенството 2:2 на “Георги Аспарухов”.
 
Офертата за футболиста пък е дошла в края на февруари, а очевидно предложената сума е хванала окото на мажоритарния собственик на “Левски” Тодор Батков. Трансферът ще се осъществи на два транша - 60% от сумата ще бъдат преведени през лятото, а останалите 40% в началото на другата година.
 
За Гаджев обстановката в Гърция е добре позната. Преди да се върне в “Левски” през 2008 г., той бе част от гранда Панатинайкос. Полузащитникът ще бъде петият сигурен, който ще напусне “сините”. Както е известно, на “Герена” се канят да се разделят с Божидар Митрев, Веселин Минев, Иво Иванов и Даниел Младенов./БЛИЦ