Левски пусна в продажба билетите за предстоящото домакинство на Ботев (Пловдив) от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в събота от 20:00 часа на "Герена", а Сектор "А", с изключение на VIP зона и Ложи 2 и 3, е затворен за публика.

Феновете, които имат абонаментни карти за централната трибуна, ще бъдат настанени в сектор "В".

Ето какво написаха от клуба:

Левскари,

В продажба вече са билетите за мача от 13-ия кръг на Първа лига срещу „Ботев“ (Пловдив) в събота, 8 октомври от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн.

В събота, 8 октомври, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на „ПФК Левски“ и от 14:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор А, на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор „А“.

С решение на Апелативната комисия на БФС, Сектор А с изключение на VIP зона и Ложи 2 и 3 на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е затворен за публика.

Притежателите на абонаментни карти за Сектор А ще бъдат настанени в Сектор В както следва:

Сектор А, блокове 1, 2, 3 и 4 в Сектор В, блокове 15 и 16 (влизане през вход №8)

Сектор А, блокове 5 и 6 в Сектор В, блок 19 (влизане през вход №9)

Сектор А, блокове 1914, 7 и 8 в Сектор В, блок 18 (влизане през вход №9)

Влизането в сектор В ще става след представяне на абонаментна карта!

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата, да заявят своя отказ на email: [email protected] чрез предоставяне на две имена и сектора, за който е абонаментната карта".