ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Левски излезе с официална декларация, с която се разграничи от използването на пиротехника и сигнални ракети на трибуните по време на футболни мачове. Както е известно, фен на ЦСКА беше ранен от изстреляна от сектор „Б“ ракета по време на вечното дерби в събота (1:1). След този инцидент последва истинска престрелка с подобни средства между двете агитки.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Заради пострадалия привърженик на „армейците“ Левски може да бъде наказан с домакинство пред празни трибуни, а това ще донесе допълнителни финансови загуби, освен очакваната глоба. „Сините“ припомниха, че заради проявите на своите фенове през това лято в евротурнирите клубът е понесъл финансови санкции в размер на близо 280 000 лева, а за домакинството срещу Лудогорец е имало глоба над 10 000 лева.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЛЕВСКИ
ПФК Левски категорично се разграничава и осъжда използването на нерегламентирани пиротехнически средства и изстрелването ракети, които съпътстваха мача с ЦСКА на Националния стадион в събота.

За нас човешкото здраве и живот са на първо място и като ръководство призоваваме да бъдат взети мерки, тези прояви да не бъдат допускани в бъдеще.

Освен всичко това, клубът търпи неспирни финансови санкции за подобни прояви. Напомняме, че за евроучастието ни през тази година Левски е глобен с близо 280 000 лева, а за последния домакински мач на стадион „Георги Аспарухов“ финансовата санкция е над 10 000 лева.