Левски има кошмарна статистика срещу Локомотив в Пловдив, когато мачът е бил ръководен от Станислав Тодоров, показва проверка на dsport.bg. Под свирката на шуменеца „сините“ имат четири двубоя на стадиона в парк "Лаута". От тях Левски е загубил три пъти и веднъж е завършвал наравно.

Първият мач, който Тодоров води между двата тима в Пловдив е през 2015 година и завършва 1:0 в полза на „смърфовете“ с гол на Бирсент Карагерен. Левски получава шест жълти картона, а Аймен Белаид е изгонен в края на двубоя.

Две години по-късно двата тима приключват при равенство – 0:0. В този мач Тодоров гони играч на домакините - Ивайло Марков.

През 2017 година „сините“ губят с 1:2. Головете за Локо бележат Мартин Камбуров и Стефан Йевтовски, а за Левски е точен Мехди Бурабия.

През сезон 2018/2019 Левски пада на „Лаута“ под ръководството на шуменския арбитър с 0:1. Голът е дело на Анте Аралица, а тимът на Славиша Стоянович получава цели седем жълти картона. Пет от тях са още първото полувреме и „сините“ имат големи претенции към съдийството в мача. Това бе първо поражение на столичани при сръбския треньор, който стартира впечатляващо на „Герена“.

През този сезон Тодоров е ръководил три мача на тима от стадион „Георги Аспарухов“. Той свири нулевото реми срещу Етър във Велико Търново, победата над Спартак (Варна) с 5:1 за Купата на България и последната загуба на Левски, която беше с 0:1 от Ботев в Пловдив.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020