Във връзка с големия интерес към двубоя между Левски и ЦСКА в неделя (7 април) от 14:45 часа са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети. Това обявиха "сините" в официалния си сайт.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"На работна среща между СДВР, ПФК Левски и ПФК ЦСКА бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион „Васил Левски“.

На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

На входовете на стадиона ще бъде извършвана проверка за истиността на входните талони от представители на Eventim и икономическа полиция", добавиха от "Герена".

Входовете на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени в 12:45 часа.

Реакцията от "Герена" идва, след като по-рано един от модераторите на фейсбук групата „С Левски до края“ отправи призив към ръководството на клуба, че има информация, че цесекари умишлено не купували билети за дербито, тъй като щели да влязат на трибуните без пари. 


 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!