Ръководството на Левски обяви, че е поставен рекорд по приходи от физическия и онлайн магазина на клуба, които от началото на календарната 2024 г. до края на сезона през месец май са генерирали 2 400 000 лева.

От клуба съпоставиха тази сума на същия период през 2023 г., като скокът е почти двоен и затова от Левски благодариха на своите фенове за голямата активност.

Съобщението на "сините":

„Отдавна знаем, че левскарите нямат аналог в любовта към клуба си.

Затова в навечерието на подготовката и новия сезон сме длъжни още веднъж да свалим шапка за всичко, което правите за Левски.

Благодарение на вашата активност ПФК Левски е генерирал рекордните приходи от 2 400 000 лева във физическия и онлайн магазин от началото на календарната 2024 година до края на сезона през месец май!

За сравнение миналата година за същия период приходите са били 1 300 000 лева! Това е почти двойно увеличение, което не само показва любовта и помощта ви към Левски, а и мотивира всички в клуба да работим още по-усилено.

Тепърва до края на годината Ви очакват много ексклузивни продукти и изненади, които сме сигурни, че ще предизвикат фурор в „синята“ общност.

Благодарим Ви, левскари!“.