Ръководството на Левски прави всички възможни опити да се подсигури с повече нови попълнения за началото на лятната подготовка, която стартира на 9 юни. Георги Иванов и Ясен Петров са обсъдили варианта на “Герена” да бъде привлечен един от основните офанзивни полузащитници на Пирин Даниел Младенов, който е младежки национал, пише в. “Тема Спорт”.
 
Халфът попадна в полезрението на Гонзо в началото на пролетния полусезон. За него имаше запитване, но от Пирин бяха категорични, че ще се разделят с играча само срещу трансферна сума от 200 000 евро. Известно е, че в този период в Левски пари за трансфери нямаше и затова “сините” се задоволиха с Майкъл Тевия от Локомотив (Мездра), който пристигна като свободен агент.
 
Според запознати обаче Гонзо вече е разговарял с Дани Младенов, както и с президента на Пирин Николай Галчев. Възможно е трансферната сума да бъде намалена поне два пъти с клауза за 40% от следващ трансфер. Да се стигне до сделка е твърде възможно, предвид финансовата криза, която е налегнала Пирин. Самият футболист също има желание да продължи кариерата си в някой от грандовете./БЛИЦ