Младежкият национал от Сливен Филип Филипов е попаднал в полезрението на треньорския щаб на “Левски”, пише "Тема Спорт". Младокът е трансферна цел на "сините" по време на зимната пауза, като за привличането му настоява най-вече спортният директор Георги Иванов.
 
Гонзо е на мнение, че Филипов е перфектен избор за резерва на холандеца Дъстли Мюлдер, а също така може да играе и на десния фланг на атаката. Известно е, че в момента Мюлдер няма алтернатива освен Стефан Станчев, който обаче рядко получава доверие.
 
Гонзо и Ясен Петров не са доволни от юношата на клуба, така че е твърде вероятно при трансфер на Филипов Станчев да бъде продаден или даден под наем. Не е изключено самият той да стане част от сделката. Любопитен факт е, че Георги Иванов е харесал Филипов по време на миналия шампионат, при загубата на Левски от Сливен с 0:1.
 
Славия също настоява да привлече футболиста по време на зимната пауза. Засега обаче "сините" са фаворити за подписа на Филипов предвид обтегнатите отношения между Венци Стефанов и Йордан Лечков. Двамата имат закачка още от миналия шампионат и постоянно се атакуват чрез медиите./БЛИЦ

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg