“Левски” следи внимателно ситуацията в ЦСКА и е в бойна готовност да измъкне замислящите бягство от “Армията” футболисти, научи БЛИЦ. Един от тях е бразилецът Лукас Саша, който прави чудеса с червената фланелка, но не си получава редовно заплатата.
 
Младокът пристигна в Борисовата градина благодарение на скаута Иво Димов, който го откри в Бразилия. Лукас Саша дойде като десен бек, но Стойчо Младенов му намери най-добрата позиция, където играчът е перфектен – в средата на терена.
 
Лукас Саша се раздавал от първата до последната минута на тренировките, но напоследък постоянно питал за парите. Според наша информация, бразилецът не е вземал заплати за месеците септември и октомври, а сега чака най-после да си получи и ноемврийската. Той щял да чака най-късно до началото на декември и ако тогава нещата не са наред, ще последва примера на румънеца Пакурар, който избяга от ЦСКА.
 
На “Герена” са добре информирани за намерението на Лукас Саша и имат намерение да хвърлят най-голямата бомба през есенния полусезон, отмъквайки го на “Армията”. Треньорът Илиан Илиев бил възхитен от изявите на бразилеца и вече е обсъдил идеята си с Иво Тонев.
 
Ако Лукас Саша не си получи парите, ще може да разтрогне с ЦСКА по вина на клуба и да премине в друг отбор със статут на свободен агент.