Нападателят на Ботев (Пд) Ален Карлет е трансферна цел на Левски, информира "Меридиан мач". Независимо, че има едва няколко мача за "канарчетата", новото крило е хванало окото на скаутите на "сините". От ръководството на Ботев се похвалиха, че на мача с ЦСКА (0:1), в официалната трибуна на стадион "Христо Ботев" е имало представител на Левски, който да наблюдава изявите на французина с италиански паспорт. Той обаче игра само 45 минути, след което напусна терена с контузия.

Това е провалило и плановете на синия скаут да пътува и за Бургас, за да продължи наблюдението на футболиста в срещата с Черноморец. Най-вероятно в щаба на "сините" ще придобият по-добра представа за играта на футболиста в градското дерби между Ботев и Локо (Пд) на 31 октомври.

Освен от Карлет, Левски се интересува и от друг играч на Ботев. Изпълнителнит директор Герги Иванов - Гонзо е разпитвал за камерунския национал Емил Мбамба. Африканецът дори още не е направил дебют за "канарчетата", тъй като засега няма подписан договор. /БЛИЦ