Спортно-техническото ръководство на “Левски” работи усилено по селекцията на тима и най-вече върху намирането на качествен заместник на Гара Дембеле.
 
Една от трансферните цели на тима е нападателят на втородивизионния френски Гренобъл Жан-Жак Мандриши, съобщава “Тема Спорт”.
 
Човек на треньорския щаб вече е наблюдавал наживо изявите на острието в шампионатен мач между Тур и Гренобъл (2:2) преди няколко кръга, в който Мандриши отбелязал и двата гола за своя отбор.
 
Един от помощниците на Ясен Петров пък трябва да присъства на днешното гостуване на Гренобъл в Дижон, като се очаква 26-годишният нападател да е титуляр.
 
Кариерата на Мандриши започва в Аячо през 2005 г. Първият му сезон не е особено успешен, тъй като за 17 мача не отбелязва нито един гол. През следващия шампионат вкарва 14 попадения в 29 срещи. В началото на 2009 г. е продаден на Ним, където се разписва 17 пъти в 53 двубоя.
 
В началото на настоящия сезон преминава в Гренобъл, като до момента има изиграни 28 мача, в който е отбелязал 10 гола. Както е известно “Левски”, проявява интерес към 23-годишния холандски нападател Микиел Хемен от втородивизионния Апелдорн. Другите варианти са Илиан Мицански и Димитър Макриев./БЛИЦ