Шампионите от Левски са на път да си върнат още един бивш играч на клуба. След Христо Йовов, Седрик Бардон и Елин Топузаков, сега шефовете на тима от “Герена” правят опити да привлекат и Саша Симонович. Това пишат в днешните си броеве в. “Тема Спорт” и в. “Меридиан Мач”.

От “Тема Спорт” правят догадки около името на сърбина, позовавайки се на думите на президента на Левски Тодор Батков: “Независимо от крайния изход от мача с ФК Баку ще се подсилим с халф. Причината за трансфера е, че Владимир Гаджев ще отсъства от терена много дълго време. Име не мога да ви кажа, но ще разкрия само, че добре го познавате.”
 
В “Меридиан Мач” цитират думи на Симонович, който директно признава за възможността отново да облече синия екип. “Да, разговарям с Левски. Сигурен съм, че с Ратко Достанич ще се разберем”, твърди халфът пред изданието. Очаква са сърбинът, който дебютира за “сините” през 2002 г. с гол срещу ЦСКА, да подпише договор за една година. Трансферът трябва да стане факт в близките дни.
 
В същото време Тодор Батков заяви, че е уверен в класирането на тима си за следващия етап на квалификациите за Шампионската лига. “Почваме с атаки ФК Баку от първата минута. Надявам се малко след 22 часа да празнуваме успеха, което означава цяла България да се радва”, заяви босът на Левски./БЛИЦ