“Левски” скочи на съдиите след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив). Столичани изразиха менние, е са ощетени в две ситуации, в които страничния съдия Драгомир Милев е ощетил тима. От “Герена” призоваха съдиите да не се ръководят от странични фактори, а от случващото се на терена.

Декларацията на "сините":




“Ръководството на ПФК “Левски" изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив (Пловдив) от XII кръг на “А” група.

Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Незнаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК „Левски”.

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в „А” група с призив за феърплей. ПФК „Левски” апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори.

Ръководство на ПФК “Левски”