Независимо от неясния изход на първенството, “Левски” вече прави нов отбор за следващия сезон. И продължава традицията на всеки 6 месеца да сменя кръвта, пише “Труд”.
 
“Сините” вече търсят централен защитник, деветка и трима халфове. Наблюдаван е полузащитник от Франция. Уреден е Станислав Ангелов. Според разделите през лятото може да има още оглед на десен защитник (възможно е Дъстли Мюлдер да напусне) и крило (договорът на Тони Калво най-вероятно няма да бъде продължен). Ще трябва и резервен вратар, защото Божидар Митрев си отива.
 
Ситуацията с привличания и напускания зависи и от новия треньор. Например Калво де факто бе изритан през ноември, но новодошлият Николай Костов го хареса и остана. За наследник на Георги Иванов ще има първоначални разговори с неколцина от вторник. Засега е ясно само че Илиан Илиев принципно е готов да дойде от лятото, но се търсят и други варианти.
 
На пазара са извадени Дарко Тасевски и Владимир Гаджев с цел трансферите им да докарат над половин милион евро. Изглежда, само волята на новия треньор може да задържи Христо Йовов. Сержиньо Грийн отказва да поднови договора. Не е сигурно оставането на Даниел Димов, Даниел Младенов и Йордан Милиев.