„Левски” приема Монтана в 1/8-финален мач реванш от турнира за Купата на България. Срещата е от 16:00 часа на стадион „Георги Аспарухов” и ще бъде ръководена от Николай Йорданов.

„Сините” загубиха първата среща с 0:2 и този двубой се явява ключов за представянето им през този сезон. Евентуален успех с повече то 2 гола и класиране напред ще остави тима в битката за трофей. В първенството „Левски” изостава с 10 точки от лидера ЦСКА и трудно ще навакса. Затова всички сили на Гонзо и играчите мус а наосчени към този турнир. От другата страна обаче е Монтана, който отстрани именно „червените” в предишния кръг. Тимът на Ферарио Спасов е лидер във втория ни ешалон и има амбиции за промоция и добро представяне за Купата.

Очаква се Георги Иванов да заложи на доста атакуващ състав с Валери Домовчийски на върха на нападението, Аниете зад него, а Педро и Божидар Краев да действат по крилата. В средата на терена ще бъдат поставени Бедоя и Прохазка - футболисти с доста по-офанзивно мислене. В отбрана вероятно ще стартират Крумов, Стойчев, Белаид и Минев, а на вратата ще започне Пламен Илиев.

Ферарио Спасов ще излезе на "Герена" с Иванов на вратата, Пейчев, Асен Георгиев, Михов и Пашов в отбрана, Рахов и Минчев ще бъдат опорни халфове, а Лазаров и Сергей Георгиев ще действат по крилата. Миро Антонов ще води атаката, а зад него ще бъде Ангелов.

7.jpg„ЛЕВСКИ” - МОНТАНА
16:00 часа, пряко по Диема
Купа на България, 1/8-финал, реванш
В първата среща 0:2
Съдия: Николай Йорданов

Вероятни състави:
„Левски”: Пламен Илиев, Пламен Крумов, Божидар Стойчев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Мигел Бедоя, Роман Прохазка, Божидар Краев, Луис Педро, Антонио Аниете, Валери Домовчийски

Монтана: Христо Иванов, Георги Пейчев, Асен Георгиев, Иван Михов, Георги Пашов, Иван Минчев, Ангел Рахов, Сергей Георгиев, Янко Ангелов, Здравко Лазаров, Мирослав Антонов

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите