Куп легенди на Левски, сред които мажоритарният собственик на Левски и голмайстор №1 в историята на клуба - Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на УС Христо Йовов, ще вземат участие в благотворителния „Мач на Надеждата“, организиран от Фондация „Стилиян Петров“, обявиха „сините“.

Двубоят ще се състои на 6 септември (сряда), а със събраните средства ще се даде възможност да се подобрят условията в няколко онкологични болници в страната, както и да се подпомогнат деца и младежи, борещи се с коварното заболяване.

Сред останалите участници, оставили трайна следа в историята на Левски, личат имената на любимеца на Сектор „Б“ Димитър Иванков, Станимир Стоилов, Димитър Димитров-Херо, Мариян Христов, Илиян Стоянов, Илиан Илиев, Илия Груев и Здравко Здравков.

Сборният отбор от български легенди ще се изправи в шоу спектакъла срещу звездния отбор на чужденците. За да уважат бившия капитан на България и рекордьор по мачове с националната фланелка у нас ще пристигнат Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Робер Пирес, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и още куп други любимци на милиони фенове по света.