ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски удря поредна греда през тази зима в опит да подсили отбора си за пролетния дял от шампионата. „Сините“ са напът да се разминат с голмайстора на Берое Вини Трибуле.

24-годишният камерунец вкара пет гола за старозагорци през есента и има договор с клуба до края на сезона. Трибуле не иска да продължава контракта си и вече може да разговаря със други клубове, за да направи трансфер като свободен агент през лятото.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Има възможност нападателят да разтрогне с Берое още тази зима заради неизплатени заплати. Това обаче ще направи камерунеца доста по-интересен за клубове извън България, което ще осигури доста сериозна конкуренция за Левски. На "Герена" нямат финансовата възможност да наддават срещу други отбори за даден играч.

До момента „сините“ удариха още няколко трансферни греди. Заради различни финансови изисквания Левски не успя да привлече от Арда десния бек Мартин Стойчев, централния защитник Умар Сако и халфа Абубакар Тунгара. На „Герена“ се препънаха  и за вратаря Максим Ковальов от Пирин. Джоната Машадо пък предпочита да остане в боливийския Вилстерман.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!