Ръководството на “Левски” намери още един нов спонсор за клуба. Другата седмица от “Герена” официално ще обявят сътрудничеството си турската верига болници “Аджъ Бадем”.  Още в началото на ноември представителят на болниците Чаръ Илк потвърди новината, след като тогава бе подписан спонсорски договор с друг български клуб – Локомотив (Пловдив).

"Надявам се, че и двете страни ще имат полза от този договор", коментира изпълнителният директор по финансовите въпроси на “Левски” Константин Баждеков. След подписването на договора с турската верига болници футболистите на “Левски” ще могат да се лекуват на най-високо ниво и то безвъзмездно. Една от болниците е специализирана в спортната медицина.

Веригата “Аджъ Бадем” помага на сръбските грандове Цървена звезда и Партизан, испанския Атлетико (Мадрид) и всички отбори в Турция.

Както е известно Левски ще има и нов генерален спонсор - руската банка ВТБ. Сделката обаче още не е обявена, въпреки че в последните два месеца постоянно се очаква това да се случи.