ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

"Левски” ще направи опит да уреди всички нови попълнения за турнира Лига Европа. Както е известно, проблемни са офанзивните играчи Рамон Лопес и Цветан Генков, които бяха привлечени съответно от Волин (Луцк) и Висла (Краков).

И двамата разтрогнаха договорите си поради неизплатени заплати. От клубовете им обаче имат сериозни претенции и отказват на този етап да предоставят жълтите им карти. От “Левски” обаче са взели всички мерки, за да разполагат с играчите си за мачовете с казахстанския Иртиш на 4 и 11 юли.

“Сините” шефове са пратили заявка за служебни картотеки, като са преоставили всички налични документи за прекратените трудови взаимоотношения между двете страни. Така от клуба ще направят всичко по силите си да уредят новите за старта на сезона, който по всичко личи ще бъде труден срещу съперника от Казахстан, пише “Меридиан Мач”.

“Другата добра новина за “Левски” е, че “сините” имат възможност да вземат и нов бранител до първия мач. Правилата на УЕФА разрешават да бъде картотекиран нов състезател до ден преди мача.