ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски гостува на Айнтрахт (Франкфурт) в плейофен реванш от Лигата на конференциите. Двубоят на „Дойче Барк Парк“ ще започне на 21:30 часа. Първият мач между двата тима преди седмица завърши при резултат 1:1.

Във Франкфурт „сините“ ще опитат да постигнат сензационно елиминиране на носителя на трофея от Лига Европа за 2022 г. Като отлична предпоставка за това се приема силното представяне на тима на Николай Костов в първата среща, както и в европейските мачове от началото на сезона.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

От друга страна Левски вече е отстранявал германски съперник след домакинско 1:1 в първия двубой. През есента на 1984 г. „сините“ елиминират Щутгарт на 1/16-финалите на КЕШ след 1:1 в София и 2:2 като гост. Тогава българският тим се възползва от несъществуващото вече правило за повече голове, отбелязани на чужд терен.

Треньорът Николай Костов най-вероятно ще заложи на тактически вариант с трима защитници – Хосе Кордоба, Кристиян Димитров и Келиан ван дер Каап. Фланговите бранители Цунами и Жереми Петрис пък ще бъдат придвижени малко по-напред и в близост до халфовата линия.

Eintracht FrankfurtАЙНТРАХТ (ФРАНКФУРТ) – ЛЕВСКИPFC Levski Sofia

Днес от 21:30 часа по Диема Спорт
Франкфурт, „Дойче Банк Парк“
Съдия: Алард Линдхут (Нидерландия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Айнтрахт (Франкфурт): Трап, Тута, Хасебе, Кох, Ебимбе, Схири, Якич, Макс, Гьотце, Мармуш, Нганкам

Левски: Андреев, Ван дер Каап, Димитров, Кордоба, Петрис, Краев, Цунами, Дарлан, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!